ЕООД ГЕОРГИЕВ ИНЖЕНЕРИНГ е регистрирано на 19.06.1998 г. от Ямболски окръжен съд с основна дейност строителна механизация и механизирани услуги в селското и горското стопанство.

Едноличен собственик и управител на фирмата е инж. Иван Славов Георгиев. Завършил е висше техническо образование в ТУ Ангел Кънчев гр. Русе, специалност “Мениджмънт на сервизната техника”

През периода на съществуването си фирмата работи по основната си дейност. Участва при изграждането на изграждането на участъци от Автомагистрала Тракия, извършва рекултивационни услуги в мини Марица Изток, извършва мелиоративни работи в горското стопанство, направа на водни басеини, рекултивация на сметища.

От 2004 год. насам приоритетна дейност на фирмата е изкоренаване на стари лозови насъждения и почвоподготовката по създаване на нови лозови масиви. Дружеството е участвало при създаването на около 80000 дка лозови масиви.

Чрез годините и натрупания опит ние се стремим да задоволим изискванията и нуждите на нашите клиенти, да работим в екип с тях и да постигаме заедно целите си. Ние залагаме на качеството, краткия срок на изпълнение на възложените обекти и конкурентните цени.

Copyright © 2007–2021 by Georgiev ltd. All rights reserved.                                                                                        Created by Barbun.com
Barbun »

Georgiev ltd

« Error »

Barbun encountered the following error while attempting to parse the requested resource:
« PHP Parse Error »
 
PHP error debug
  Error: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at /home/georgie/public_html/index.php:1941) 
  Error type/ Nr.: Warning - 2 
  File: /home/georgie/public_html/index.php 
  Line: 320 
  Line 320 source: header('Content-Type: '.$type.'; charset='.$this->config['etomite_charset']);  
 
Parser timing
  MySQL: 0.0056 s s(13 Requests)
  PHP: 0.0105 s s 
  Total: 0.0161 s s